Här listas lediga tjänster. Finns det inget ledigt så skicka gärna in en spontansökan vid intresse!

El-konstruktör och Uppdragsledare till Nässjö Teknikproj

Är du en erfaren och driven el-konstruktör eller uppdragsledare som söker nya utmaningar? Då kan Nässjö Teknikproj vara den perfekta arbetsplatsen för dig!

Med över 15 års erfarenhet inom EL och VVS-projektering och med en dedikerad grupp av 11 medarbetare, är vi ledande inom vår bransch. Vi specialiserar oss på att ta fram installationsritningar och energiberäkningar efter kundens unika behov och önskemål.

Genom att erbjuda samordnade och kontrollerade handlingar från början säkerställer vi hög kvalitet och effektiva lösningar för våra kunder. Som en del av INTEC-koncernen har vi möjlighet att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom Byggnad, Industri och Infrastruktur.

Du som söker:

Vi letar efter en social och driven el-konstruktör eller elektriker med tekniskt intresse.

Du bör ha förmågan att samarbeta både internt och externt för att säkerställa effektiva och smidiga projektgenomföranden. CAD/Revit-vana är en fördel, men inte ett krav.

Vi söker även dig som har några års erfarenhet som Uppdragsledare i branschen.
För att passa in i rollen som Uppdragsledare krävs det att du är självgående och har förmågan att bibehålla starka relationer. Det är en merit om du har ett omfattande kontaktnät och befintliga kunder som du aktivt arbetar med idag.

Vidare ser vi gärna att du har

  • Några års erfarenhet av el-installationer.
  • Inställningen att det är viktigt att ha kul på jobbet.
  • Datorvana

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling.

På Nässjö Teknikproj kommer du att få vara en del av ett engagerat team.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan till info@teknikproj.se redan idag och bli en del av Nässjö Teknikproj!